ΨΥΚΤΙΚΟΙ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Διεύθυνση - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Διεύθυνση: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 33 Τ.Κ. - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Τ.Κ.: 18756
Περιοχή - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Περιοχή: Κερατσίνι Κατηγορία - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
Τηλέφωνο - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Τηλέφωνο: 6944388827 Fax - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Fax: -
Κινητό - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Κινητό: - E-mail - ΨΥΚΤΙΚΟΙ E-mail: spykav75@gmail.com
Υπεύθυνος - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Υπεύθυνος: ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΨΥΚΤΙΚΟΙ Ιστοσελίδα:
-Ψυκτικός- εγκατάσταση - service, συντήρηση κλιματιστικών,φρέον. Κερατσίνι - νότια προάστεια. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η εταιρεία μας, μετά από πείρα ετών και συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών στον κλιματισμό είναι σε θέση να προσφέρει τις ποιοτικές υπηρεσίες της. Στον τεχνικό τομέα, η εταιρεία μας διαθέτει δικά της εξειδικευμένα και υπεύθυνα συνεργεία για την τοποθέτηση οποιουδήποτε συστήματος κλιματισμού - εξαερισμού τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρου...
Επισκέπτες: 12779

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

-Ψυκτικός- εγκατάσταση - service, συντήρηση κλιματιστικών,φρέον. Κερατσίνι - νότια προάστεια. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η εταιρεία μας, μετά από πείρα ετών και συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών στον κλιματισμό είναι σε θέση να προσφέρει τις ποιοτικές υπηρεσίες της. Στον τεχνικό τομέα, η εταιρεία μας διαθέτει δικά της εξειδικευμένα και υπεύθυνα συνεργεία για την τοποθέτηση οποιουδήποτε συστήματος κλιματισμού - εξαερισμού τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους. SERVICE

Ένα καλοδιατηρημένο κλιματιστικό παρέχει μέγιστη απόδοση και είναι πιο οικονομικό. Άμεσα και με φιλική εξυπηρέτηση αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε στο συντομότερο δυνατό το χαλασμένο κλιματιστικό σας. Οικονομικά, χωρίς υπέρογκες χρεώσεις και καθυστερήσεις.

Η συντήρηση του κλιματιστικού ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται ετησίως και περιλαμβάνει: - Έλεγχο της στάθμης του ψυκτικού υγρού. Ένα κλιματιστικό με χαμηλή στάθμη ψυκτικού υγρού υπολειτουργεί και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη συσκευή - Έλεγχο της ροής αέρα πάνω από τις σπείρες του ψυκτικού. Ανεπαρκής ροή αέρα είναι ένα σύνηθες πρόβλημα και η επιδιόρθωσή του μπορεί να προκαλέσει αύξηση της απόδοσης 5-10%. - Καθαρισμό και επιθεώρηση του κινητήρα, του συμπιεστή, των σπειρών, των αγωγών και του φίλτρου.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας ΕΓΓΥΗΘΕΙ πως από τη στιγμή της συντήρησης και για ένα χρόνο, θα βρίσκεται ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας για τυχόν δυσλειτουργία των συντηρημένων μηχανημάτων, με μοναδική επιβάρυνση το ανταλλακτικό.